Du är anonym så länge du vill!

Vi förstår om du vill vara anonym, det finns det flera hos oss som vill. Sättet vi på kkfinder behandlar dina uppgifter på gör att vi kan garantera din anonymitet. Nedan listar vi några tips för hur du kan fortsätta vara anonym och njuta av att ha sköna träffar i lugn och ro!

• Lämna inte ut mer uppgifter än du vill att folk ska veta, ex namn adress telefon nr osv. Behöver ni höras per telefon rekommenderas att kontantkort, det blir mer anonymt då!

• Lämna aldrig ut bankuppgifter. Det säger sig självt men egentligen vet du aldrig vem som sitter på andra sidan skärmen. Vi på kkfinder jobbar väldigt hårt med att rensa ut oseriösa användare men råder dig att vara mycket försiktigt om någon av våra medlemmar ber om pengar eller bankuppgifter.

• Undvik att träffas hemma hos, ta hellre in på hotell. För alla inblandades skull är det alltid bäst att inte träffas hemma hos någon av er, det är lättare att fortsätta vara anonym om ni istället tar in på hotell.

• Berätta inte mer om dig själv än du vill att folk ska veta, ex civilstånd, hur många barn du har och vart du jobbar. Allt för att du ska få vara anonym så länge du vill!

Om du följer dessa tips är det i princip omöjligt att inte få vara anonym precis så länge du vill, om du däremot inte vill vara det är det helt upp till dig!